-
Alternatywy dla mięsa
PASZTET WEGAŃSKI Z PESTEK DYNI 160g BIO SKŁADNIKI pestki dyni* (49 %), kaszka kukurydziana*, olej rzepakowy*, otręby gryczane*, cebula*, czosnek*, majeranek*, gałka muszkatołowa*, pieprz*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1394 kJ/332 kcal Tłuszcz: 20 g w tym kwasy nasycone: 4,2 g Węglowodany: 28 g w tym cukry: 0,1 g Białko: 8,5 g Sól: 0,8 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od + 4 do + 8 stopni Celsjusza. |
|
PASZTET WEGAŃSKI Z PESTEK SŁONECZNIKA 160g BIO SKŁADNIKI pestki słonecznika* (49 %), kasza jaglana*, olej rzepakowy*, otręby gryczane*, cebula*, majeranek*, gałka muszkatołowa*, pieprz*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1420 kJ/338 kcal Tłuszcz: 19 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g Węglowodany: 32 g w tym cukry: 0,1 g Białko: 8,5 g Sól: 0,9 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +4 do +8 stopni Celsjusza |
|
PASZTET WEGAŃSKI Z FASOLKI KIDNEY 160g BIO SKŁADNIKI fasola kidney* (46 %), soczewica czerwona*, olej rzepakowy*, otręby gryczane*, cebula*, czosnek*, majeranek*, kminek*, pieprz*, liść laurowy*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1159 kJ / 276 kcal Tłuszcz: 8,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g Węglowodany: 35,2 g w tym cukry: 0,1 g Białko: 12,6 g Sól: 0,8 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w warunkach chłodniczych od + 4 do + 8 stopni C. |
|
PARÓWKI WEGAŃSKIE 200g BIO SKŁADNIKI soczewica czerwona*, płatki ryżowe*, tapioka*, olej rzepakowy*, papryka czerwona*, czosnek*, gałka muszkatołowa*, majeranek*, pieprz*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1361 kJ/324 kcal Tłuszcz: 21 g w tym kwasy nasycone: 3,8 g Węglowodany: 27 g w tym cukry: 3,7 g Białko: 7,8 g Sól: 1,1 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +4 do +8 stopni Celsjusza. |
|